Umrah 2013

 
Assalammualaikum w.b.t
 
 
(15 Mac 2013 – 25 Mac 2013)
 
 
Jabal Uhud
 
(Done remove gambar satu lagi. Saya rasa macam poyo pulak. Hihik)
 
 
First of all, saya minta maaf sangat-sangat sebab tak beritahu tentang pemergian saya ke tanah suci ini. Ada sebab. Nanti saya akan cerita.
 
Terima kasih untuk comment dan email yang dikirimkan pada saya. Insya-Allah saya akan membalas nanti. Minta maaf sekali lagi sebab saya tiada kesempatan untuk mencari wifi di sana menyebabkan segala email dan comment malah WhatsApp tidak diterima. Kami tidak pergi berdua. Pemergian kami ditemani ibu mertua saya. Dan tahun ini umrah saya sangat berbeza kerana saya memikul tanggungjawab menjaga dan menemani ibu mertua saya sepanjang berada di tanah suci menyebabkan untuk berjalan-jalan pun saya tiada masa seperti dulu.
 
Insya-Allah, saya akan update lagi entry ini. Saya sangat merindui untuk mengarang entry yang panjang. Sudah banyak entry yang didraft sebelum ini pun masih lagi menanti untuk dipublish. Tugas sampingan saya sebagai pelajar master sekarang menyebabkan masa saya agak suntuk. Jadi saya perlu bijak mengatur kerja dan masa saya sekarang. Insya-Allah selepas saya submit assignment saya Jumaat ini, saya akan cuba beri masa pada blog kesayangan ini. Blog yang telah banyak mengukir kenangan buat saya.
 
Insya-Allah.

This Post Has 4 Comments

  1. Anonymous

    Wah2..Hensem Abang Edy sebelah tu..Hahaha – Sal –

  2. mieyza

    bestnya dpt g umrah!! bila la masa sy pulak..huhu

  3. Feed by Ummi Najla

    InsyaAllah mieyza. Tggu ansk mieyza besar sikit, lepas tu bolehlah kaluan pergi bertiga. Amin 🙂

Comments are closed.