You are currently viewing [ PROMO RM20 SAHAJA ] – ELITE BF COACHING UNTUK MOMMIES YANG INGIN MENYUSUKAN ANAK SEHINGGA 2 TAHUN !!

[ PROMO RM20 SAHAJA ] – ELITE BF COACHING UNTUK MOMMIES YANG INGIN MENYUSUKAN ANAK SEHINGGA 2 TAHUN !!

Perhatian Kepada Mommies Yang Ingin Menyusukan Anak Sehingga 2 Tahun !!

Baca sampai habis INFO di bawah ni tau.

Ramai mommies yang dah dapatkan ILMU BERBALOI dari Personal Coaching 3 JAM dan ramai yang dah mula CREATE SUPERB RESULT!

Setakat hari ini, apa yang mommies dah lakukan untuk tingkatkan penghasilan susu mommies? Adakah mommies dah gunakan sepenuhnya semua teknik dalam penyusuan susu ibu?

Mommies nak tau macam mana nak MERIAHKAN semula susu mommies dengan cara yang berkesan?

Ramai mommies yang main hentam jer belajar ilmu penyusuan dengan ‘Pakcik Google’, yang menyebabkan mommies lebih banyak STRESS dari dapat hasil susu meriah? Kalau berterusan macam ni, hasrat mommies nak menyusukan anak sehingga 2 tahun boleh TERKUBUR tau!

[ TAWARAN RM20 SAHAJA ] – UNTUK MOMMIES YANG SERIUS NAK DAPATKAN ILMU PENYUSUAN BERNILAI LEBIH RM400 !!Betul ke mommies perlukan BIMBINGAN dalam penyusuan susu ibu untuk berjaya menyusukan anak sehingga 2 TAHUN?

Jom tengok feedback mommies yang dah dapatkan ILMU PENYUSUAN di sini:

https://www.facebook.com/feedbyumminajla/videos/2012325625652732/

==========================================================
KELEBIHAN YANG MOMMIES AKAN DAPAT DALAM ELITE BF COACHING
==========================================================

LIVE UPDATE DARI Kak Nad sendiri secara esklusif untuk menjawab setiap persoalan mommies dalam penyusuan susu ibu dan bantu mommies set JADUAL PAM yang lebih berkesan.

3 VIDEO setiap minggu tentang TIPS dan ILMU PENYUSUAN SUSU IBU yang mommies mungkin tak pernah tahu !

✔ Lebih 100 ILMU PENYUSUAN yang mommies akan belajar dalam group ini.

WINNING CULTURE iaitu satu ‘supportive system’ yang sentiasa memberikan mommies aura dan semangat yang positif untuk terus menyusukan anak sehingga 2 tahun tanpa putus asa.

✔ Mommies berpeluang untuk mendapat REBATE CASH 10% sepanjang mommies berada dalam group ni. Belajar saje-saje pun boleh dapat DUIT CASH. Best ke best?

✔ Dan yang PALING BEST sekali, untuk ahli BF ELITE COACHING yang BERJAYA menghabiskan tempoh penyusuan 2 TAHUN, mommies layak untuk menerima SIJIL PENYUSUAN yang ditanda tangani oleh Kak Nad sebagai Kaunselor Penyusuan yang diiktiraf dan DISAHKAN juga oleh seorang PAKAR LAKTASI. Best kan????

===========================================================
APA LAGI YANG MOMMIES AKAN BELAJAR DALAM ELITE BF COACHING?
===========================================================


[✔] Teknik PERAHAN yang BETUL dan TEPAT yang sesuai dalam situasi penyusuan mommies, supaya dapat hasilkan susu yang lebih meriah.

[✔] KENALI anatomi payudara dan punca-punca payudara tidak boleh mengeluarkan susu dengan optimum. PENTING sebab ramai mommies abaikan tentang ini !

[✔] Cara MARMET yang betul dan tidak menyakitkan

[✔] LOVE YOUR BODY MORE, ubah mentaliti daripada MENTALITI SUSU SIKIT kepada MENTALITI SUSU MERIAH DAN MENCUKUPI! Ramai mommies yang tak yakin dengan diri sendiri. Kak Nad akan ajar mommies cara mudah untuk bina keyakinan dengan diri.

[✔] Kak Nad juga akan ajar cara nak menyusukan bayi dengan MUDAH, SENANG dan RELAX untuk mommies kuasai.. Ramai mommies dah buat macam-macam cara tapi teknik masih SILAP dan menyakitkan.

[✔] Belajar dari KESILAPAN mommies lain supaya kita dapat ELAK kesilapan yang sama, atau sekurang-kurangnya kita tahu CARA NAK HANDLE jika terbuat kesilapan yang sama. PENTING ni untuk pastikan impian mommies tak TERKUBUR!

[✔] LOVE BONDING MASSAGE yang mommies boleh buat di rumah dengan suami. Mommies akan rasa lebih tenang dan susu mommies akan terhasil dengan mudah

[✔] LIMA FORMULA untuk tingkatkan susu ibu dengan gembira. Mommies mesti happy bila dapat apply semua teknik ni nanti.


Bertindak SEGERA untuk dapatkan tawaran RM20 yang akan tamat pada bila-bila masa !!

TAWARAN RM20 YANG MOMMIES TAKKAN DAPAT KAT MANA-MANA LEPAS NI !!
Klik link berikut untuk pendaftaran:

Jom DAFTAR SEKARANG sebelum HARGA naik lebih mahal ya mommies…!