Ez Bedung

RM45.00

  • EZ BEDUNG daripada Malaysia Cry Consultant . Pasti mommy tahu kan siapa pemilik baby cry consultant ?
    .
    Puan Uswatun Hasanah juga merupakan pemilik Baby Page Language tau. Jadi dah sinonim masalah tidur dan tangisan bayi bagi Puan Uswatun
    .
    Banyak juga mommies yang mengadu saiz kain bedung tidak mencukupi lah, penggunaan material kain yang panas dan tidak selesa dan juga sukar untuk membedung bayi. Betul tak ?
    .
    Dengan penggunaan EZ BEDUNG , masalah mommies di atas pasti settle dan juga mommies pun happy tengok bayi dibedung dengan kemas dan selesa.
    .

    EZ BEDUNG dah mendapat feedback dan respond yang amat hebat dalam kalangan mommies yang dah membeli bedung ni . Mommies pasti dah excited kan untuk dapatkan bedung ni ?

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

EZ BEDUNG daripada Malaysia Cry Consultant . Pasti mommy tahu kan siapa pemilik baby cry consultant ?
.
Puan Uswatun Hasanah juga merupakan pemilik Baby Page Language tau. Jadi dah sinonim masalah tidur dan tangisan bayi bagi Puan Uswatun
.
Banyak juga mommies yang mengadu saiz kain bedung tidak mencukupi lah, penggunaan material kain yang panas dan tidak selesa dan juga sukar untuk membedung bayi. Betul tak ?
.
Dengan penggunaan EZ BEDUNG , masalah mommies di atas pasti settle dan juga mommies pun happy tengok bayi dibedung dengan kemas dan selesa.
.
EZ BEDUNG dah mendapat feedback dan respond yang amat hebat dalam kalangan mommies yang dah membeli bedung ni . Mommies pasti dah excited kan untuk dapatkan bedung ni ?

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 30 × 25 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ez Bedung”

Your email address will not be published. Required fields are marked *