FEATURED CATEGORIES

featured 2

Feeding and Nursing

Lingerie & Nightwear

Maternity Wear

TOP INTERESTING

KES BENGKAK SUSU LAGI

Nampaknya ada mommies yang mengadu kena bengkak susu musim raya ni. Yang parahnya sampai kena blocked duct. Ada tu baby dah 6 bulan pun boleh kena juga. Memang tak terjangka sebab baby masih menyusu kerap macam biasa. Saya sendiri memang dah pernah kena masa zaman Khadijah dulu. Masa tu musim raya juga, tahun 2016. Khadijah […]

Feed by Momma

Feed by Momma – Group Breastfeeding Ibu Menyusu Malaysia ialah facebook support group yang dikendalikan oleh Feed by Ummi Najla. Tujuan support group ini ditubuhkan adalah untuk kami berkongsi tentang ilmu penyusuan, art therapy in breastfeeding dan soal jawab penyusuan susu ibu kepada ibu-ibu yang merupakan followers Feed by Ummi Najla. Feed by Momma diwujudkan untuk […]

BREASTFEEDING CLASS 2019

    “THE ART OF BREASTFEEDING”   Ramai mommies yang TAK TAHU formula mudah untuk menjayakan PENYUSUAN SUSU IBU. Bila tak tahu, mommies cuba google dan apply ilmu yang belum pasti. Salah apply ILMU menyebabkan mommies lebih banyak STRESS dari dapat hasil susu meriah. Kalau berterusan macam ni, hasrat mommies nak menyusukan anak sehingga 2 […]

[ PROMO RM20 SAHAJA ] – ELITE BF COACHING UNTUK MOMMIES YANG INGIN MENYUSUKAN ANAK SEHINGGA 2 TAHUN !!

Perhatian Kepada Mommies Yang Ingin Menyusukan Anak Sehingga 2 Tahun !! Baca sampai habis INFO di bawah ni tau. Ramai mommies yang dah dapatkan ILMU BERBALOI dari Personal Coaching 3 JAM dan ramai yang dah mula CREATE SUPERB RESULT! Setakat hari ini, apa yang mommies dah lakukan untuk tingkatkan penghasilan susu mommies? Adakah mommies dah […]

Power Pumping

Power pumping biasanya dilakukan apabila ibu-ibu mengalami masalah susu merudum dan tujuan power pumping dilakukan adalah untuk menghantar signal ke otak dengan menghasilkan permintaan yang lebih tinggi dan secara tidak langsung dapat meningkatkan semula produktiviti susu seorang ibu. Punca susu merudum adalah disebabkan beberapa faktor. Antaranya ialah: 1. Faktor breastpump (suction breastpump yang bermasalah mungkin […]

Anda Mempunyai Masalah Untuk Menyusukan Bayi Kecil Anda?

Jangan risau, sekarang kami sudah menyediakan jaringan kaunselor penyusuan yang berada di seluruh Malaysia! Tak kira anda berada di mana, kami sedaya upaya akan menghantar kaunselor penyusuan yang terlatih dan mempunyai sijil yang diiktiraf untuk membuat home visit ke rumah anda. Hanya perlu daftarkan nama dan butiran masalah yang sedang anda hadapi serta kawasan tempat […]