Warkah buat Najla…

Assalammualaikum Najla.Ibu tahu Najla tidak bisa membaca.Ibu tahu Najla sudah berbahagia di 'sana'.Dan warkah ini ibu tulis sempena ulang tahun kelahiranmu sayang. Dalam tidak sedar, sudah 4 tahun Najla meninggalkan ibu.Ibu…

3 Comments

Trauma

 Assalammualaikum w.b.t  Just a simple entry. Nanti bila aku dah free, aku karang panjang-panjang sikit ye. Tadi tengok rancangan Selami Jiwa kat Astro Oasis (sambil-sambil tanda buku). Isunya tentang trauma. Artis jemputan,…

9 Comments

Andai Najla bisa mendengar…

Assalammualaikum Najla, puteri hati ibu dan ayah yang dirindui selalu... Tengah buat apalah agaknya bidadari ibu ini di sana? Barangkali sedang leka bermain-main dengan para wildan yang lain.Najla sayang...Ingat tak…

8 Comments

Wordless Wednesday

Soon. Insya-Allah :)p/s : Terjumpa baby cot ni dekat kedai perabot. Berdoa kuat-kuat dalam hati supaya dapat beli baby cot ni untuk adik-adik Najla. Amin :) 

6 Comments

Wordless Wednesday

My MIL kata muka anak Mawi dan Ekin tu iras arwah Najla.Anak Mawi & Ekin (Cahaya Malaika)Arwah NajlaMungkin inilah salah satu cara Allah SWT ingin mengubat kerinduan hati kami.Al-Fatihahp/s: Dah…

4 Comments

Gamit Kalbu

Terjumpa ex-schoolmate kat kenduri kahwin kawan. Tiba-tiba nampak baby girl comel and putih gebu. Sebaya arwah Najla. Tengok riak comel dia, aku dengan Edy tiba-tiba jadi kelu dan sebak. Nasi…

0 Comments

Wad Paedatrik

Dalam perjalanan pulang ke Muar, kami melalui Hospital Sultanah Aminah (HSA). Tiba-tiba tanpa sengaja, terpacul keluar dari mulut aku,"Najla, ingat tak tempat ni? Tempat terakhir kita bersama. Ibu sayang Najla sangat-sangat.…

27 Comments