Bersama Mazidul: FARIS SELAMAT DISEMADIKAN

http://www.mazidulakmal.com/2012/02/faris-selamat-disemadikan.htmlTerlalu sebak bila membaca link ini. Pengalaman aku kehilangan arwah Najla hanyalah secebis cuma jika hendak dibandingkan dengan pengalaman ibu bapa arwah Faris. Semoga Allah SWT memberi sejuta kekuatan kepada…

0 Comments

Mertua vs menantu

"Mertua aku selalu lebihkan anak-anak dia berbanding menantu sendiri", luah seorang teman.Aku tak tahu nak comment apa bila masuk part ni. Nak bagi nasihat pun, rasa macam tak cukup ilmu…

0 Comments

Open To Readers Officially

Bismillahirrahmanirrahim.Niat asal nak buka blog yang sekian bulan menjadi diari hati awal tahun baru 2012 hari tu. Tapi atas tuntutan tugas di tempat baru, ditambah pula dengan urusan pindah rumah…

0 Comments